Frank
Drums
Jacques
Gitaar
Dave
Gitaar, Zang
Will
Bas, Zang
Amalia
Zang
De Band

Dave Titley

Dave speelde ook al in:
- Revolver
- Salamander
- Taragon
- Saraband
- The Pigsty Hill Light Orchestra
- Free Spirit
- The Royal Show Band
- Double Vision

Dave werd geboren in de Midlands van Engeland. Hij kreeg zijn eerste gitaar toen hij tien jaar was. Vanaf zijn vijftiende trad hij op in lokale bands in pubs en clubs. Na zijn afstuderen aan het Wolverhampton College of Arts, werd hij zanger/gitarist in de professionele poprockband 'Revolver'. Hij vormde na enkele jaren de symphonic rockband 'Salamander'. Met deze band bracht hij het succesvolle conceptalbum ' the ten commandments' uit. Dit is inmiddels een collectors item geworden. De close harmony van the Eagles en Crosby, Stills, Nash and Young inspireerde hem tot het opzetten van 'Taragon'. Met deze band toerde hij gedurende drie jaar langs folk clubs en festivals in Engeland.

Daarna besloot hij solo te gaan. Hij verhuisde naar Cornwall aan de Atlantische kust. Daar concentreerde hij zich op songwriting en studiowerk. Afwisselend deed hij enkele Europese tours met onder meer de Keltische folkrockband 'Saraband', met de Amerikaanse singer/songwriter Colin Scott, met de komische jazzband 'the Pigsty Hill Light Orchestra' en de countryrockband 'Free Spirit'.

In 1981 ontmoette Dave in Nederland zijn vrouw Mirjam. Hij besloot in Nederland te blijven . Hij ging spelen en zingen in de gerenommeerde 'Royal Showband'. In de daaropvolgende 6 jaar moet hij bijna elke Nederlandse artiest begeleid hebben. Hij trad regelmatig op op radio en tv. Ook begeleidde hij 'The Guys and Dolls' bij concerten in Bangkok.


Tegenwoordig werkt Dave hoofdzakelijk als singer-songwriter en entertainer. En hij speelt leadguitar in 'The King Gussie Bluesband'.