Frank
Drums
Jacques
Gitaar
Dave
Gitaar, Zang
Will
Bas, Zang
Amalia
Zang
De Band

Jacques Marsmans

Jacques speelde ook al in:
- Braband
- Take Five

Braband ontstond in het begin van de jaren '80 op het Hertog Jan college in Valkenswaard. De band luisterde daar gedurende enkele jaren de befaamde schoolfeesten op. De band trok vervolgens door de regio met een repertoire, dat bestond uit een mix van 'gouwe ouwe' en hitparademuziek. Jacques was zanger en speelde slaggitaar. Na enkele jaren liep het aantal optredens terug en hield de Braband op te bestaan.


Take 5 ontstond nadat Braband en Gipsy Rock waren opgehouden. Gipsy Rock had nog enkele optredens staan. Will Theus, de gitarist van Gipsy Rock, vroeg Jacques en saxofonist Nicko van Barschot uit de Braband voor die optredens. Toen meer optredens geboekt werden ontstond automatisch de nieuwe band Take 5. Deze band heeft maar een paar jaar bestaan. Nicko van Barschot en zijn neef Wil van Barschot, die in Take 5 toetsen speelde, hadden voorheen in A Few Men en Lemon Leaf gespeeld.
Jacques maakte vervolgens als singer-songwriter in eigen beheer vier cd's.

Twee Nederlandstalig:
- De Liederaar
- Zonzin
Twee Engelstalig:
- Around the bend
- Hoopla

Zonzin was cd van de week op Omroep Brabant. Hilversum 2 besteedde een heel programma aan Jacques en deze cd. Ook op Hilversum 3 werden nummers van deze cd gedraaid.