Frank
Drums
Jacques
Gitaar
Dave
Gitaar, Zang
Will
Bas, Zang
Amalia
Zang
De Band

Will Janssen

Willem speelde ook al in:
- Keesje and his Comets
- Dirty Underwear
- A Few Men
- Lemon Leaf

Keesje and his Comets speelden al in 1959. Toen de bassist in militaire dienst moest, werd de tiener Willem gevraagd. De band speelde de rock and roll uit die tijd. Nadat Keesje, uit vele deelnemers, was gekozen tot de Nederlandse Cliff Richard, trad de band op in het NCRV televisieprogramma Rooster. In 1965 tekenden ze een platencontract. Hun single, een cover van My Generation, flopte. Keesje was en bleef een ouderwetse rock and roll- zanger.

Dirty Underwear werd opgericht in 1967. Willem, Hans Sanders (zang, sologitaar) en Jack Verdonk (drums) verlieten Keesje and his Comets, omdat ze toe waren aan iets vernieuwends. In de tijd van de flower power werd Dirty dé band van Eindhoven, die speelde op de grote happenings in het Van Abbe en de Stadsschouwburg. En in De Poort van Kleef, die dan stampvol was. Volgens een poll van een muziekblad waren ze zelfs een van de beste undergroundbands van Nederland. De band maakt één single, John the Rainmaker, die net de top 40 haalde. Nadat Bertus Borgers was toegetreden maakte Dirty steeds meer progressieve pop. De band maakte goede muziek en was populair. Maar er waren weinig aanbiedingen voor optredens. Daardoor zochten de verschillende leden van de band na 1969 hun eigen weg. ( bron: F. Dekkers, Beatstad Eindhoven, 2010).
Willem sloot zich aan bij A Few Men, waar Jan de zanger was. A Few Men was opgericht in 1964. Jan was vanaf het eerste begin de zanger. De band speelde veel soul. A Few Men speelde jarenlang voor een groot publiek in zaal Maenen in Valkenswaard. De band trok langs vele zalen in Oost Brabant. In 1970, na zo'n 350 optredens, viel de band uit elkaar.
Lemon Leaf was de nieuwe band van twee leden van A Few Men, Jan en Frans Jansen ( sologitaar) en twee leden van Dirty Underwear, Willem en Jack Verdonk (drums). Ook twee neven van Jan, die ook al in A Few Men speelden, sloten zich aan : Nicko van Barschot (sax) en Wil van Barschot (toetsen en sax). Lemon Leaf speelde nog wel soul, maar veel meer blues. Van 1970 tot en met 1973 deed de band een honderdtal optredens, in Nederland en meerdere keren ook in België en in Luxemburg. In 1987 en 1990 gaf Lemon Leaf nog enkele reünieconcerten, onder andere op Kempener Pop.
( Bron: Toonaangevend Valkenswaard)